Contact Banner

Erfarna mäklare

Kunskap och erfarenhet är tillgångar i alla yrken. På HOUSE arbetar mäklare med många års erfarenhet av såväl yrket som av Roslagens bostadsmarknad. Mäklare som kan sitt område, som vet vilka frågor och fallgropar som kan uppstå under en försäljning, och som vet hur man hanterar dem på ett sätt som både är korrekt och effektivt.

Erfarenhet och kunskap gör skillnad. Det skapar en trygghet genom hela försäljningen och det borgar för ett bättre slutresultat, precis som i vilken annan bransch som helst.
Gunnar Schüler

Gunnar Schüler

Jag heter Gunnar Schüler och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2006, då jag tog examen på KTH i Stockholm. Sedan dess har jag hjälpt människor att hitta sina drömbostäder och fritidshus i Norrtälje kommun. Som mäklare anser jag mig vara väldigt ansvarsfull, engagerad och noggrann. Jag har mycket god lokalkännedom och ett stort kontaktnät i kommunen eftersom jag är uppvuxen här! Delägare i House Mäklarbyrå i Norrtälje.


070-862 97 25 | gunnar@housemaklare.se

Marcus Lillbäck

Jag heter Marcus Lillbäck och har varit verksam som mäklare sedan 2006. Jag har jobbat på större kedja men har bedrivit egen fastighetsmäklarbyrå de senaste 10 åren innan denna spännande utmaning att etablera ett större kontor presenterades. Mäklaryrket innehåller väldigt många moment och kräver en bred bas att stå på. Jag upplever att min roll ger mig nya relationer och möjlighet att stötta, hjälpa och påverka människors liv till det bättre vilket ger rollen som mäklare mening för mig!


073-523 90 45 | marcus@housemaklare.se

Marcus Lillbäck

Fri värdering